Bachbloesemremedies

Deze remedies zijn ook een vorm van bioresonantie.

Bachbloesemremedies zijn fijnstoffelijke energieën van wilde bloemen, struiken en bomen, die in de jaren dertig door de Engelse arts Edward Bach ontdekt werden.

bachbloesems

Via intense observatie, studie en onderzoek stelde Dr. Bach vast dat deze bloemenenergieën de mens kunnen helpen om gemoedstoestanden of houdingen die hem op termijn ziek kunnen maken, bewust te worden en weer in balans te brengen.

De psychoneuro-immunologie heeft de bevindingen van Dr. Bach bevestigd, in die zin dat men heeft aangetoond dat onbewuste overtuigingen aantoonbare fysiologische effecten in ons lichaam veroorzaken. We creëren de conditie van ons lichaam met onze gedachten, emoties en overtuigingen.

Bachremedies kunnen helpen bij emoties als angst, twijfel, schuldgevoel, onverwerkt verdriet, stress, gebrek aan zelfvertrouwen, verbittering, zorgen, piekeren, ongeduld, enz….

Ze kunnen een goeie ondersteuning zijn bij relatie- en kinderproblemen, het doorwerken van ziekteprocessen, moeilijke omstandigheden op school of op het werk, echtscheiding, verlieservaringen. Bachbloesemremedies kunnen ook preventief ingezet worden.

Deze remedies zijn totaal risicoloos en kunnen gecombineerd worden met elke andere behandeling of medicatie. Het is een complementaire  heelwijze.

Ze kunnen gebruikt worden van baby tot bejaarden, eveneens voor dieren en planten.