Bio-resonantie

 

Alles is energie, alles is verbonden, alles is één.

Het woord bioresonantie bestaat uit bio, wat staat voor leven en resonantie, wat meetrillen betekent.

Bio-resonantie is een biologische nieuwetijdstherapie die gebruik maakt van deze trillingen en energetische patronen. Bio-resonantie gaat ervan uit dat bij ziekte of onbalans de trillingen in het lichaam zijn verstoord. Met bio-resonantie-biofeedack-apparatuur kunnen de verstoringen van trillingen worden vastgesteld en vervolgens gecorrigeerd door specifieke trillingen toe te dienen (biofeedback). Hierbij wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteund.

Elke cel en orgaan in ons lichaam resoneert/trilt met haar eigen frequentie. Wanneer deze energie verstoord wordt door toxines, bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, allergieën, elektromagnetische straling, tekort vitaminen en/of mineralen, emoties, kwetsuren, enz... kan het orgaan niet goed functioneren. Schadelijke frequenties worden opgeslagen in cellen en kunnen zich jarenlang onopgemerkt opbouwen, vóór ze zich manifesteren als ziekte. Het eerste signaal dat er iets fout gaat in het lichaam is elektromagnetisch. Energetische therapie die werkt op cellulair niveau stimuleert de eigen frequenties van de organen, zodat regeneratie plaatsvindt en genezing kan beginnen.

Energetische blokkades in ons lichaam worden veroorzaakt door onbewuste patronen, ooit ontstaan door negatieve ervaringen die nog niet helemaal doorvoeld zijn. Gevolg is allerlei psychische en fysieke klachten, dit zijn signalen dat we uit balans zijn. Met bio-resonantie kan men terug in harmonie komen.

De Eductor:  

De Eductor wordt verbonden met de klant via 5 elektroden (pols-, enkelbanden en hoofdband) en stuurt elektromagnetische signalen naar het lichaam. Meer dan 15000 parameters worden er in een paar minuten gemeten en geanalyseerd, vervolgens wordt er feedback gegeven aan het lichaam opdat het zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt om alzo de balans terug te vinden.

Er worden dus energetische stresspatronen gemeten en gecorrigeerd. Deze methode is pijnloos en niet schadelijk. Het is een holistische methode.

Ik ben geen arts en ik ga dus ook jouw klassieke medische therapie niet tegenwerken. Noch ikzelf noch het toestel kan jou genezen want de genezing gebeurt door jezelf mits de blokkades worden weggenomen.

De Eductor biedt meer dan 200 verschillende therapieën die het zelfherstellende vermogen van het lichaam stimuleren, een anti-stress programma, een anti-aging programma, een detoxificatie-programma, een programma ter verbetering van sportprestaties, een antirookprogramma, meridianenprogramma, aurahealing, kleurentherapie, hormonenbalans, electroacupunctuur enz…

Eductor

Het biofeedback-proces helpt het lichaam om zich de toestand van evenwicht en stressloosheid te herinneren. Wanneer het de gezondere patronen van een ontspannen toestand aanleert, gebeurt dit proces van zelfregeneratie dikwijls vanzelf.

Ook is het mogelijk om tot vier programma’s simultaan te laten werken voor een heel synergetisch en intens effect.

De Eductor is niet enkel geschikt voor mensen met gezondheidsklachten, maar ook voor mensen die gewoon hun uiterlijke schoonheid en lichamelijke prestaties wensen te behouden en/of te verhogen of voor mensen die één of twee keer per jaar willen zien hoe het met hun gezondheid gesteld is. Men kan er storingen in een vroeg stadium mee opsporen en verhelpen.